Νέες πληροφορίες για την επόμενη γενιά BMW Σειράς 5

Σχετικά άρθρα

bmw_5

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που ακούσαμε φήμες ή πληροφορίες σχετικά με την 2016 BMW 5-Series. Ήρθε η ώρα όμως να “μηδενίσει το κοντέρ” αφού δημοσιεύματα από την Γερμανία, ρίχνουν φως στο επερχόμενο μοντέλο της BMW.

Η νέα Σειρά 5 λοιπόν, θα διαθέτει τεχνολογίες ημι-αυτόνομης οδήγησης και ένα σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό, καθώς η BMW θέλει να θέσει “νέα standards στους τομείς της ποιότητας επιφανειών και εμφάνισης υλικών”. Επίσης, μπορούμε να περιμένουμε ένα ανανεωμένο iDrive καθώς και σημαντικά βελτιωμένες φωνητικές εντολές.

Όσον αφορά στην γκάμα κινητήρων με την οποία θα είναι διαθέσιμη η νέα 5-άρα, ενώ τίποτε ακόμα δεν είναι σίγουρο, αυτή θα αποτελείται από τα εξής σύνολα: Μία plug-in υβριδική έκδοση με έναν δίλιτρο, τετρακύλινδρο κινητήρα σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα, έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα με 354 άλογα και 500 Nm ροπής, έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα με 347 άλογα και 660 Nm ροπής, έναν quad-turbo εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα (στην M550xd) με 408 άλογα και 750 Nm ροπής και φυσικά, την M5 με 626 άλογα και το προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης όπως έχουμε ξαναπεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...