Σοβαρό ατύχημα στο IndyCar, σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [w/video]

Σχετικά άρθρα

indycar crash

Ο Mikhail Aleshin είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ελεύθερων δοκιμών του τελευταίου αγώνα IndyCar της φετινής σεζόν στη πίστα Fontana της Καλιφόρνια.

Ο Aleshin προσπαθώντας να αποφύγει τον Scott Dixon ο οποίος έμπαινε στα πιτ, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο μονοθέσιο του Charlie Kimball. Το μονοθέσιο του απογειώθηκε και κατέληξε πάνω στον προστατευτικό φράκτη της πίστας, ενώ στη συνέχεια περιστράφηκε αρκετές φορές προτού σταματήσει στη άκρη της πίστας.

a248b_large

Οι άνθρωποι της πίστας έφτασαν αμέσως στο σημείο, με τον Aleshin να μεταφέρεται με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και εκεί να διαπιστώνεται πως η κατάσταση του είναι σοβαρή. Έχει υποστεί διάσειση, έχει σπάσει την δεξιά του κλείδα, έχει τραύματα στον ώμο και στο στήθος και έχει σπάσει μερικά πλευρά.

ΠηγήUSA Today

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...