H Local Motors θα παρουσιάσει αυτό το Σαββατοκύριακο το αυτοκίνητο που τύπωσε με 3D εκτυπωτή [w/video]

Σχετικά άρθρα

3D printing Local Motors (1)

Η Local Motors τρέχει αρκετά project αυτούς τους μήνες και ένα από αυτά είναι και το 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο που ετοιμάζει. Το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει όνομα, μιας και βαφτίστηκε ως “Strati” και αποκτά αυτές τις ώρες μιας και τυπώνεται στο International Manufacturing Technology Show του Σικάγο. Η παρουσίασή του θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 13 του μηνός με όλη τη διαδικασία κατασκευής να απαιτεί μόλις 44 ώρες.

3D printing Local Motors (2)

Το σώμα, τα καθίσματα και άλλα βασικά μέρη του αυτοκινήτου θα τυπωθούν από τρισδιάστατους εκτυπωτές. Όχι, η Local Motors δεν έχει δημιουργεί το Strati αποκλειστικά και μόνο με 3D εκτυπωτές. Ο ηλεκτροκινητήρας του προέρχεται από το Renault Twizy, με τις μπαταρίες, τις καλωδιώσεις, την ανάρτηση και άλλα μηχανικά μέρη να προέρχονται από διάφορους προμηθευτές.

3D printing Local Motors (3)

Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι να αποδείξει η Local Motors “το πόσο βιώσιμες είναι οι πράσινες τεχνολογίες και να μπορέσει να παρέχει ισχυρότερα, ασφαλέστερα, πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά οχήματα.”

https://www.youtube.com/watch?v=daioWlkH7ZI

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...