Vergne: Έχω τις δυνατότητες να φτάσω το Ricciardo

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Monaco - Previews

Το μέλλον του Jean-Eric Vergne στη Formula 1 δεν είναι ξεκάθαρο. Ξέροντας πως θα αντικατασταθεί του χρόνου στην Toro Rosso, ο Γάλλος πρέπει να αποδώσει για να πείσει τις άλλες ομάδες πως αξίζει να τον εμπιστευθούν. Στα δυο χρόνια που ήταν teammate με το Daniel Ricciardo, φάνηκε να βρίσκεται λίγο-πολύ στο ίδιο επίπεδο με τον Αυστραλό, ο οποίος έχει αναδειχθεί στην αποκάλυψη της φετινής σεζόν.

Περνώντας τρία χρόνια στην Toro Rosso, με έκαναν πολύ δυνατό.

Ο Daniel κατά κάποιο τρόπο είναι μια καλή βοήθεια για μένα, γιατί κάποιες ομάδες περιμένουν οδηγούς παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά ίσως (το μέλλον) να μην είναι σε οδηγούς πρωταθλητές, αλλά σε νεότερους οδηγούς που είναι πραγματικά πεινασμένοι και έχουν κίνητρα, και εγώ τα έχω αυτά. Αν κοιτάξει κανείς τα αποτελέσματά μου σε σχέση με τον Daniel σε όλη μας την καριέρα, έχω τις δυνατότητες να γίνω αυτό που είναι εκείνος.

Όσο για το μέλλον του, ο Vergne δεν θέλει να κλείσει πόρτες επιμένοντας αποκλειστικά στη Formula 1, αφού κάτι τέτοιο έχει αποδειχθεί καταστροφικό στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και το παρόν.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί οδηγοί που ήθελαν να επικεντρωθούν στη F1 και δεν πήγαν πουθενά. Έτσι, δεν είμαι ηλίθιος. Έχω τα μάτια μου ανοιχτά θα έλεγα. Θα ήθελα πολύ να τρέχω. Εξαρτάται από την ευκαιρία που θα μου δοθεί για να οδηγήσω σε κάποιον αγώνα, αλλά αυτή τη στιγμή στόχος μου είναι να βρεθώ σε μια αγωνιστική θέση.

Σε ό,τι αφορά το Grand Prix της Σιγκαπούρης, η Toro Rosso θα έχει νέες αναβαθμίσεις για την STR9 και ο JEV ελπίζει πως αυτές θα είναι αρκετές για να έρθει κάποιο καλό αποτέλεσμα εκεί.

Η Σιγκαπούρη είναι ίσως το πιο δύσκολο Grand Prix για έναν οδηγό, ένας πραγματικά μεγάλος αγώνας, σε μια δύσκολη πίστα, υπό ζεστές συνθήκες. Θα έχουμε κάποιες αναβαθμίσεις για το συγκεκριμένο αγώνα και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr