Raikkonen: Επιτέλους αισθάνομαι άνετα στο μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

GP SINGAPORE F1/2014

Μετά από πολλούς μήνες προβλημάτων με το στήσιμο της F14 T, ο Kimi Raikkonen δηλώνει επιτέλους ικανοποιημένος και άνετος στο μονοθέσιο της Ferrari.

Στη Σιγκαπούρη είχαμε επιτέλους την ταχύτητα για έναν γρήγορο γύρο -στις κατατακτήριες- καθώς το μονοθέσιο είχε τη συμπεριφορά που ήλπιζα. Είναι κρίμα που δεν κατάφερα να πάρω τα μέγιστα, από την επίδοση του μονοθεσίου, λόγω ενός μικρού προβλήματος πριν από τον τελευταίο γύρο (στο Q3).

Το θετικό όμως για μένα είναι ότι επιτέλους είχα καλή αίσθηση από το μονοθέσιο, κάτι το οποίο περίμενα πολύ καιρό φέτος.

GP AUSTRIA F1/2014

Όσος αφορά τη πίστα της Suzuka, ο Φιλανδός δεν είναι σίγουρος ότι η Ferrari θα είναι ανταγωνιστική, αλλά πιστεύει πως η χάραξη της πίστας ταιριάζει στο οδηγικό του στυλ.

Μου αρέσει πολύ η Suzuka. Είναι μια πίστα παλαιού στυλ, σαν αυτές που μου δίνουν την καλύτερη αίσθηση. Μπορεί η αγαπημένη μου να είναι το Spa, αλλά η Suzuka είναι πολύ κοντά στη λίστα μου. Η νίκη μου εδώ το 2005… ήταν ένας από τους καλύτερούς μου αγώνες.

Η Ferrari θα συνεχίσει να μάχεται για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, με τον James Allison να δηλώνει πως η δύναμη του κινητήρα είναι μεν σημαντική στην Ιαπωνική πίστα, αλλά όχι τόσο όσο το καλό σασί και η κάθετη δύναμη. Από την πλευρά της η Williams δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια, καθώς έχει προγραμματίσει νέο αεροδυναμικό πακέτο για το ερχόμενο GP.

ΠηγήFormula1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...