Η BMW ετοιμάζει μακριά έκδοση της νέας Χ1 για την Κίνα

Σχετικά άρθρα

BMW X1

Η νέα γενιά της BMW Χ1 θα είναι μπροστοκίνητη και η BMW εκτός από επταθέσια έκδοση, θα προσφέρει και μια έκδοση με μακρύ μεταξόνιο (LWB) στους Κινέζους, οι οποίοι δείχνουν εξαιρετικό ενδιαφέρον στα αυτοκίνητα με αρκετό χώρο για τους πίσω επιβάτες. Η BMW ήδη προσφέρει τις αντίστοιχες LWB εκδόσεις των Σειράς 3 και Σειράς 5 στη Κίνα, με την X1 με το μακρύ μεταξόνιο να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας της στη πόλη Shenyang.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με μια νέα γενιά τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων, με τον ισχυρότερο από τους τελευταίους να αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα. Ίσως θα υπάρχει M έκδοση ενώ γι’ αυτούς που δεν αναζητούν την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ, θα προσφέρεται και μία υβριδική eDrive έκδοση, η οποία θα συνδυάζει τον τρικύλινδρο 1.500 turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Θα αποδίδει κοντά στα 190 άλογα, έχοντας ηλεκτρική αυτονομία 30 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...