Η υπάρχουσα Mercedes-Benz C63 AMG Coupe θα πωλείται μέχρι την επόμενη άνοιξη

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C 63 AMG Edition 507

Μπορεί η Mercedes να έχει παρουσιάσει τη νέα C63 AMG Sedan και Estate εδώ και λίγο καιρό, η Coupe έκδοση του μοντέλου θα προστεθεί αργότερα στη γκάμα.

Όμως, αν κάποιος θέλει θα μπορεί να αγοράσει την υπάρχουσα C63 AMG Coupe, καθώς αυτή θα βρίσκεται προς πώληση μέχρι την επόμενη άνοιξη, δηλαδή για κάποιους μήνες στις αντιπροσωπείες της εταιρίας θα βρίσκονται ταυτόχρονα και τα δύο μοντέλα. Οι διαφορές των δύο αυτοκινήτων είναι μεγάλες, αρχής γενομένης από το όνομα.

Mercedes-AMG C63 S Edition 1

Μέχρι πρότεινως το μοντέλο αναγραφόταν Mercedes-Benz C63 AMG, αλλά από τη νέα γενιά αυτό αναγράφεται στους καταλόγους ως Mercedes-AMG C63. Διαθέτουν εντελώς διαφορετικούς κινητήρες, με την παλιά C63 να διαθέτει κάτω από το μακρύ καπό της έναν ατμοσφαιρικό V8 6.208 κ.εκ., απόδοσης 457 ίππων, με την νέα C63 να διαθέτει έναν V8 twin-turbo 4-λίτρων και 476 ίππων, αλλά και 100 Nm μεγαλύτερη ροπή, φτάνοντας τα 700 Nm.

Η νέα C63 AMG Coupe αναμένεται το δεύτερο μισό του 2015, λίγο καιρό μετά την παρουσίαση της απλής C-Class Coupe, με τον σχεδιασμό τόσο της κλειστής όσο και της ανοιχτής έκδοσης να να αναμένεται ελαφρώς διαφορετικός από την sedan έκδοσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...