Ο Kobayashi λέει αρχικά ότι εγκατέλειψε για να “σώσουν χιλιόμετρα”! Μετά αλλάζει τις δηλώσεις του…

Σχετικά άρθρα

Kamui Kobayashi

Μόλις δύο εγκαταλείψεις σημειώθηκαν στον σημερινό αγώνα, στο Sochi τής Ρωσίας: αρχικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ο Max Chilton μετά από το πρόβλημα που ένιωσε στο εμπρός αριστερά μέρος τού μονοθεσίου του. Στη συνέχεια, σειρά είχε ο Kamui Kobayashi, αλλά αρχικά δε γνωρίζαμε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ιάπωνας.

Μόλις, λοιπόν, βγήκε από το μονοθέσιό του, δήλωσε στο BBC ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα απλά αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα για να… σώσουν χιλιόμετρα!

Κανένα πρόβλημα με το μονοθέσιο, Η ομάδα μού ζήτησε να σταματήσω το αυτοκίνητο για να σώσουμε χιλιόμετρα. Έχουμε πολλούς περιορισμούς στα χιλιόμετρα για ν’ αποφύγουμε πιθανά προβλήματα στα διάφορα κομμάτια. Αυτός είναι ο λόγος που έλαβα το μήνυμα από τους επί κεφαλής.

Τι δήλωσε, όμως, ο Kobayashi στις επίσημες δηλώσεις μετά από το τέλος τού αγώνα; Ότι είχε πρόβλημα στα φρένα και φαίνεται πώς προσπαθεί να δικαιολογήσει τα όσα αρχικά είπε.

Όταν άκουσα στον ασύρματο ότι έπρεπε να μπω στα pits, νόμιζα ότι ήταν ένα κανονικό pit stop, αλλά τότε μου είπαν ότι έπρεπε να εγκαταλείψω. Έμεινα λίγο έκπληκτος και αρχικά δεν μπορούσα πραγματικά να καταλάβω τον λόγο που σταματήσαμε. Η ομάδα ανέλυσε την τηλεμετρία και ήταν σαφές ότι τα φρένα μου είχαν μεγάλη υπερθέρμανση.

Η κατάσταση στην Caterham συνεχίζει να είναι δύσκολη με τα οικονομικά προβλήματα να συνεχίζουν να βρίσκονται στην μαλαισιανή ομάδα. Τώρα, αν όντως ισχύουν τα πρώτα λόγια τού Kobayashi, είναι κάτι που μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ, αλλά προσωπικά δεν αποκλείω να ισχύει ό,τι ακριβώς είπε αρχικά ο Ιάπωνας…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...