Button: Ίσως μπορούμε να περάσουμε τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Jenson Button on track.

Οι δύο McLaren τερμάτισαν πάνω από τις Ferrari του Fernando Alonso και του Kimi Raikkonen στο Ρωσικό GP, έχοντας μόνο τις δύο Mercedes και την Williams του Valtteri Bottas μπροστά τους. Σύμφωνα με τον Jenson Button, η ομάδα του κάνει σταθερά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Νομίζω έχουμε κάνει πρόοδο. Δεν είναι όλα πρόοδος, κάποια έχουν να κάνουν και με την πίστα, αλλά ελπίζουμε να μπορέσουμε να δείξουμε την εξέλιξή μας στο Austin. Έχουμε αρκετές πίστες αυτού του στυλ αλλά όχι στο θέμα της ασφάλτου, εκτός ίσως από το Austin. Ήμασταν τυχεροί εκεί (Ρωσία), αλλά μπορεί κάπου αλλού να μην είμαστε. Έχουμε εξελίξει το μονοθέσιο, κάτι που είχαμε και στη Suzuka. Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα στη μπροστινή πτέρυγα τα οποία μας βοήθησαν.

Έχοντας πλέον διαφορά 20 βαθμών από την έκτη Force India, ο οδηγός της McLaren θεωρεί πως η τέταρτη θέση της Ferrari δεν είναι ακατόρθωτη. Ο βρετανός συνέχισε λέγοντας:

Μόλις 45 βαθμούς πίσω από τη Ferrari. Ξέρω ότι ζητάμε πολλά, αλλά ο τελευταίος αγώνας έχει διπλούς βαθμούς… ίσως μπορούμε να διεκδικήσουμε (την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών).

ΠηγήSkySports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...