Ο Todt αρνείται τους ισχυρισμούς ότι δεν έκανε σκόπιμα χειραψία με τον Alonso

Σχετικά άρθρα

GP RUSSIA F1/2014

Πριν από την έναρξη του αγώνα στο Sochi, οι οδηγοί συγκεντρώθηκαν προς τιμήν τού Jule Bianchi, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Mie. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση, όμως, είναι κάτι που έκανε ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt, ή μάλλον κάτι που δεν έκανε: πήρε χειραψία απ’ όλους τους οδηγούς που ήταν στη σειρά εκτός από έναν, τον Fernando Alonso.

Ξέρουμε ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι καλές, και το γεγονός πως ο Γάλλος έδωσε το χέρι του στον Jean-Eric Vergne και όχι στον Alonso μόνο αρνητικά σχόλια μπορεί να συγκεντρώσει. Ωστόσο, ο Todt υποβαθμίζει τη σημασία τού γεγονότος, λέγοντας ότι οι δυο τους είχαν χαιρετηθεί νωρίτερα.

Όταν κάποιος παλεύει για τη ζωή του, είναι τόσο λυπηρό που ο κόσμος λέει κάτι τέτοιο. Πριν από τον αγώνα, είχα περπατήσει κατά μήκος τού grid και είχα χαιρετίσει κάποιους οδηγούς. Είχα πάρει χειραψία με τον Alonso λίγο πριν, έτσι δεν υπήρξε ανάγκη να του σφίξω ξανά το χέρι. Ποτέ δεν ήμουν τόσο κοντά με τον Fernando όπως αυτή η στιγμή, καθώς σκεφτόμαστε έναν φίλο μας στο νοσοκομείο.

Μπορεί να χαιρετήθηκαν προηγουμένως, αλλά ο Alonso έδωσε το χέρι του στον Todt και απλά 68χρονος έδωσε το χέρι του στον Vergne και όχι στον Ισπανό. Έστω και τυπικά, θεωρώ ότι ο Todt έπρεπε να δώσει για δεύτερη φορά το χέρι του (δεν θα γινόταν κάτι) και ίσως ο Alonso ρωτηθεί σχετικώς στο άμεσο μέλλον.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...