Spy Photo: H πρώτη φωτογραφία του DS5 facelift χωρίς καθόλου καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

DS5 facelift spy photo

Διέρρευσε σε κινέζικο μέσο το εμπρός μέρος του Citroen DS5 facelift, το οποίο διαθέτει μια τελείως διαφορετική σχεδίαση, ακολουθώντας τη νέα ταυτότητα του DS brand. Το επίσημο ντεμπούτο του αναμένεται σε 5 μήνες στην έκθεση της Γενεύης, με την κυκλοφορία του να υπολογίζεται από το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς DS στο οποίο απουσιάζουν τα “διακριτικά του λοχία” του σήματος της γαλλικής εταιρίας, και έχει αντικατασταθεί από το χρωμιωμένο σύμβολο DS. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι καινούριος και στο κάτω μέρος είναι σχήματος U, διαθέτοντας αρκετό χρώμιο, με τα φωτιστικά να μένουν σχεδόν απαράλλαχτα.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τον βενζινοκινητήρα THP 200, ενώ θα υπάρχουν και οι πετρελαιοκινητήρες e-HDi 115, BlueHDi 120, HDi 160 και BlueHDi 180.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...