Η Jaguar Land Rover σκέφτεται ένα εργοστάσιο στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

Land_Rover_Discovery_Sport_production_02

Η Jaguar Land Rover έχει ξεκινήσεις τις συνομιλίες ώστε να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο της στο έδαφος των νότιων πολιτειών των Η.Π.Α, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Καρολίνας. Το εργοστάσιο θα έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 200.000 αυτοκινήτων, και αν αυτό συμβεί, τα μοντέλα της Jaguar Land Rover θα απαλλάσσονται από τον φόρο εισαγωγής που επιβάλλονται σε όλα τα αυτοκίνητα που εισάγονται στις Η.Π.Α.

Αρχικά το εργοστάσιο θα κατασκευάζει τα SUV μοντέλα της Land Rover, με το νέο Discovery Sport να γίνεται το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευάζεται εκεί. Η Tata, μητρική εταιρίας της JLR, έχει ανοίξει νέο εργοστάσιο παραγωγής στη Κίνα, σε συνεργασία με την Chery Automobile, ενώ το 2016 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το εργοστάσιο που κατασκευάζει στη πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.

Range-Rover-Evoque-assembly-China-2

Το εργοστάσιο της Κίνας μπορεί να κατασκευάζει 130.000 αυτοκίνητα ετησίως και εκεί θα κατασκευάζει τα Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport και Jaguar XE.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...