Hamilton: Ο Alonso θέλει τη θέση μου; Δεν την αφήνω

Σχετικά άρθρα

Hamilton Alonso

Η λογική λέει πως ο Fernando Alonso θα δοκιμάσει την τύχη του με τη McLaren από το 2015. Φυσικά υπάρχουν πάντα οι θεωρίες που τοποθετούν τον Ισπανό σε κάποια Lotus ή ακόμα και εκτός Formula 1, μέχρι να ελευθερωθεί μια θέση στη Mercedes. Ο Lewis Hamilton, πάντως, δεν σκοπεύει να αφήσει τη θέση του για κανέναν.

Ο Alonso αφιέρωσε πολύ χρόνο στη Ferrari. Κάποιος θα έλεγε ότι δεν θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Θα χαρώ πολύ να τον δω να προσπαθεί κάτι διαφορετικό. Θέλει τη θέση μου; Είμαι σίγουρος πως προσπαθεί πολύ για αυτό, αλλά εγώ δεν την αφήνω. Αγαπάω το μονοθέσιό μου.

Alonso looking at Mercedes merge

Όσον αφορά τη Ferrari, ο Βρετανός παραδέχτηκε πως όλοι οι πιλότοι θα ήθελαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα κόκκινο μονοθέσιο. Εκτός όμως από την άποψή του για τον Alonso και την Ιταλική ομάδα, ο Hamilton έκανε δηλώσεις στον αγώνα του Τέξας και για το Nico Rosberg.

Όταν αγωνιζόμασταν στα καρτ ήμασταν περισσότερο φίλοι, αλλά ήταν πολύ διαφορετική η δυναμική τότε. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είναι θέμα δουλειάς, σκοτώνεις ή σκοτώνεσαι και τα πράγματα είναι σοβαρά. Τώρα είμαστε απλά συνεργάτες στην ίδια ομάδα. Δεν θέλω να πω ψέματα, πως τα πράγματα πάνε καλά, όμως προχωράμε. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάμε το παρελθόν.

B1gptSLCQAEXyWq.jpg large

Στη περίπτωση που ο Fernando Alonso εγκαταλείψει τη Ferrari για τη McLaren, υπάρχει μεγάλο θέμα με έναν από τους κυριότερους χορηγούς της Ιταλικής ομάδας, τη Santander. Σύμφωνα με τον Ισπανικό τύπο, ο όμιλος τραπεζών σκοπεύει να συνεχίσει τη χορηγία του στην ομάδα του Maranello, μέχρι και τη λήξη του συμβολαίου τους το 2017. Το λογότυπο της Santander έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με το κόκκινο της Ferrari, η οποία διατηρεί τη πρωτιά της με το ισχυρότερο εμπορικό σήμα στον κόσμο, μπροστά από εταιρίες όπως η Coca-Cola και η Google.

Με τη McLaren να μην έχει βρει ακόμα βασικό χορηγό για το μονοθέσιό της, υπάρχουν φήμες για συζητήσεις μεταξύ του Alonso και της Ισπανικής εταιρίας Telefonica. Παρότι η εταιρία τηλεφωνίας μπορεί να θέλει να χορηγήσει χρήματα αποκλειστικά στον μελλοντικό οδηγό της McLaren, υπάρχει η πιθανότητα μιας συμφωνίας, για να συμπληρωθεί το κενό που άφησε η Vodafone με την αποχώρησή της από τη Βρετανική ομάδα.

ΠηγήRepubblica

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...