Η Mercedes-Maybach μπορεί να προσθέσει και άλλα μοντέλα, αλλά όχι AMG

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Maybach S 600 (X 222) 2014

Στην έκθεση του Los Angeles, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, η Mercedes-Benz παρουσίασε την νέα υπερπολυτελή ναυαρχίδα της, την Mercedes-Maybach S-Class, η οποία θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά, η επιτυχία του αυτοκινήτου δεν είναι απαραίτητα εξασφαλισμένη, ειδικά αν δει κάποιος την πορεία της προηγούμενης Maybach. Όμως, η γερμανική εταιρία δήλωσε ότι αν το αυτοκίνητο και το νέο sub-brand Mercedes-Maybach έχει την ανάλογη αποδοχή, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλα μοντέλα της γκάμας που θα φορέσουν το σήμα της Maybach.

Mercedes-Maybach S 600 (X 222) 2014

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του διευθυντή εξέλιξης της S-Class, Hermann-Joseph Storp, ο οποίος είπε:

Δεν θα το έλεγα ενεργό σχέδιο ακόμα, επειδή πρώτα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο επιτυχής θα είναι το νέο σεντάν. Αλλά αν η μάρκα είναι δημοφιλής, θα μπορούσαμε φυσικά να φτιάξουμε μια έκδοση Maybach σε πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα.

Mercedes-Maybach S 600 (X 222) 2014

Ποια θα είναι αυτά; Πιθανότατα η E-Class και GLS-Class, και θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια για να αναβαθμιστούν τα μοντέλα, καθώς σύμφωνα με τον Storp:

H Maybach έχει να κάνει με την ποιότητα, την άνεση, την μοναδικότητα και τη λεπτομερής δουλειά. Αν υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, θα είναι Maybach.

Τέλος, ο Storp είπε πως δεν πρέπει να περιμένουμε να δούμε AMG Maybach μοντέλα, μιας και τα μοντέλα της Maybach εστιάζουν στην άνεση και στη πολυτέλεια, και αυτά της AMG στις επιδόσεις, ενώ απέρριψε εκείνους που πιστεύουν πως τα παλιά Maybach 57 και 62, χαλάνε την εικόνα του νέου μοντέλου, μιας και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ήδη έχουν πουλήσει περισσότερα από 3.000 Maybach S-Class, με αρκετούς από τους ιδιοκτήτες τους να έχουν στη κατοχή τους και μια παλιά Maybach.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr