H Ford “εργάζεται σκληρά” για την υβριδική έκδοση του F-150

Σχετικά άρθρα

Ford F-150

Η Ford, μέσω του επικεφαλής εξέλιξης παγκόσμιου προϊόντος, Raj Nair, είχε δηλώσει πέρσι ότι η εταιρία του προγραμματίζει να έχει στη γκάμα της υβριδικά pick-up και SUV μέχρι το τέλος του 2020. Σε χθεσινή του δήλωση, όμως, ανακοίνωσε ότι εργάζονται πολύ σκληρά ώστε να παρουσιάσουν γρηγορότερα την υβριδική έκδοση του F-150. Ο λόγος δεν είναι άλλος, σύμφωνα με τον Nair, ότι εξαιτίας της δραματικής πτώσης του πετρελαίου, η αγορά ενός υβριδικού είναι πιο λογική, οικονομικά, σε σχέση με την πετρελαιοκίνητη έκδοση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κάνει διαθέσιμη και την δεύτερη, αν υπάρχει ζήτηση, αφήνοντας στον πελάτη να επιλέξει ποια τον συμφέρει.

2015 Ford F-150 39

Ο Nair, συνέχισε, λέγοντας ότι οι πετρελαιοκινητήρες δεν απαιτούν τόση πολύ δουλειά, καθώς υπάρχουν ήδη diesel στη γκάμα τους. Μια υβριδική έκδοση θα εκμεταλλευόταν καλύτερα την δραματική μείωση του βάρους της νέας γενιάς, περίπου 317 κιλά, που προήλθε από την χρήση αλουμινίου. Η Μπλε Οβάλ βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ακόμα, και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τεχνικές λεπτομέρειες αλλά θα είναι σίγουρα πιο οικονομικός από τον 2,7-λίτρων V6 EcoBoost.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...