Η νέα Chevrolet Camaro δεν θα είναι βαρύτερη

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Camaro 2016 Spy Photo

Η ανανέωση ενός ιστορικού μοντέλου είναι σημαντική πρόκληση για οποιονδήποτε κατασκευαστή. Οι συγκρίσεις με τον ανταγωνισμό αλλά και τις παλαιότερες υλοποιήσεις του εκάστοτε μοντέλου δεν γίνεται να αποφευχθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ένας τομέας στον οποίο δίνεται ιδιαίτερη σημασία εφόσον μιλάμε για sports cars, είναι το βάρος. Όταν παρουσιάστηκε η 2015 Ford Mustang, υπήρχε έντονη φημολογία και εν τέλει, το νέο μοντέλο ήταν –έστω και ελαφρώς– βαρύτερο από αυτό που αντικαθιστούσε. Το ίδιο θα γίνει και για την 2016 Chevrolet Camaro αλλά Επικεφαλής Προϊόντων της General Motors, Mark Reuss, φροντίζει να μας καθησυχάσει εκ των προτέρων.

Η επόμενη γενιά Camaro, μπορώ να σου πω αφού την οδήγησα πολύ και στη συνέχεια την πήγα στην autobahn και το Nurburgring […] δεν θα είναι βαρύτερη. Υπάρχει κάποια φυσική εδώ.

Δήλωσε σε Αμερικανικό μέσο ο Reuss. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο σχεδιασμός της θα είναι εξέλιξη αυτού της τρέχουσας γενιάς. Πιθανότατα, θα βασίζεται στην Alpha πλατφόρμα της GM ενώ στην γκάμα των κινητήρων της, εκτός από τους V8 φυσικά, θα υπάρχει και ένας δίλιτρος, τετρακύλινδρος κινητήρας που θα αποδίδει περίπου 270-280 άλογα για να ανταγωνιστεί την Mustang Ecoboost. Μέχρι να την δούμε βέβαια και να διαβάσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα μπορέσει να διατηρηθεί κάτω από 1.720 κιλά της τωρινής Camaro.

ΠηγήMotor Trend

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...