Η MINI θα παραμείνει στο Dakar μέχρι το 2017

Σχετικά άρθρα

131108_xraid_mini_dakar_1

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει… επίσης, δεν αποσύρεται. Αυτό επιβεβαίωσε η MINI που ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το αγωνιστικό της πρόγραμμα μέχρι το 2017.

Το Dakar δίνει στην MINI μία μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους οπαδούς της παγκοσμίως, με οπαδούς του Dakar και ανθρώπους που κοιτούν πέρα από τα στατιστικά και τα αποτελέσματα και απολαμβάνουν τους αγώνες σε τόσο συναρπαστικά και εξωτικά μέρη. Αυτοί οι στρατηγικοί λόγοι και η συνεχής επιθυμία μας να βελτιωνόμαστε, ήταν το κλειδί πίσω από την απόφαση μας να επεκτείνουμε την εμπλοκή μας στο Dakar το 2016 και το 2017, μαζί με τους συνεργάτες μας, X-Raid.

Δήλωσε ο Jochen Goller, Αντιπρόεδρος της MINI. Για το 2015, η MINI επιστρέφει στο Dakar με 10 αυτοκίνητα και τον περσινό νικητή Nani Roma να θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Βέβαια έχει και την Peugeot να καραδοκεί, οπότε προβλέπεται ένας συναρπαστικός αγώνας.

ΠηγήMINI

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...