Η Alfa Romeo ετοίμαζε και αυτή Vision Gran Turismo concept, αλλά τελικά ακυρώθηκε

Σχετικά άρθρα

Alfa-Romeo-a-sketch-for-Vision-Gran-Turismo

Τον Αύγουστο 2013, η Polyphony Digital είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά τα Vision Gran Turismo πρωτότυπα για το Gran Turismo 6 και ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες που θα έβγαζαν ένα τέτοιο πρωτότυπο ήταν και η Alfa Romeo.

Η εταιρία είχε σχεδιάσει το μοντέλο της, που το ονόμασε Alfa Romeo 6C Biposto Vision Gran Turismo, αλλά τελικά δεν πρόκειται να παρουσιαστεί, μιας και στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, την 1.14, το σκίτσο έχει αφαιρεθεί από το μενού του παιχνιδιού, αλλά και από το επίσημο website του Gran Turismo.

Το γιατί η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία πήρε την απόφαση αυτή είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε κάποιος υπεύθυνος της Alfa έχει δηλώνει κάτι περί αυτού.

ΠηγήGTplanet

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...