Αυτό είναι το VelociRaptor 600 Supercharged της Hennessey

Σχετικά άρθρα

Hennessey VelociRaptor 600 Supercharged 1

Ξέρουμε πως λίγο μετά το λανσάρισμα ενός νέου Αμερικάνικου μοντέλου, οι βελτιωτές –και πιο συγκεκριμένα η Hennessey Performance Engineering– δεν αργούν να μας παρουσιάσουν την πρόταση τους.

Ακριβώς αυτό έγινε και με το νέο Ford F-150 αφού τώρα η Hennessey έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του VelociRaptor 600 Supercharged. Το βελτιωμένο μοντέλο, βασίζεται στο 2015 Ford F-150 FX-4 SuperCrew αλλά έχει νέα γρίλια, φαρδύτερα φτερά και 17άρες beadlock ζάντες με ελαστικά 33 ιντσών της BF Goodrich. Όπως υποδηλώνει και το όνομα του αυτοκινήτου, η ισχύς παρέχεται από έναν 5-λιτρο V8 που χάρη στη νέα εισαγωγή αέρα, τα μεγαλύτερα μπεκ ψεκασμού καυσίμου, την πιο ελεύθερη εξάτμιση, την αναπρογραμματισμένη ECU αλλά πιο σημαντικά, το Roots supercharger που έχει τοποθετηθεί, παράγει “600+ άλογα” στα 0.55 bar.

Hennessey VelociRaptor 600 Supercharged 2

Η παραγωγή του VelociRaptor 600 Supercharged θα περιοριστεί στα 500 κομμάτια και η τιμή του θα ξεκινά από τα $73.500. Αν φυσικά ο πελάτης επιλέξει τους mucho προφυλακτήρες, την εκτός δρόμου ανάρτηση ή κάποιο άλλο “αξεσουάρ” από τον κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού, τότε η τιμή θα ανέβει. Τέλος, να αναφέρουμε πως το μοντέλο θα πωλείται από τις αντιπροσωπείες της Ford και θα διαθέτει εγγύηση 3 ετών ή 36.000 μιλίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...