Ο Alonso βρίσκεται στο στόχαστρο της Mercedes

Σχετικά άρθρα

alonso

Όπως ξέρεις, ο Nico Rosberg ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα ασημένια βέλη, με τους Wolff και Lauda να έχουν ξεκαθαρίσει πως θέλουν να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια και ο Lewis Hamilton. Οι συζητήσεις με τον Βρετανό πάγωσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πιστεύαμε πως θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση μετά το τέλος της και την κατάκτηση των τίτλων.

Όμως, κάτι τέτοιο για την ώρα δεν έχει γίνει, με το συμβόλαιο του Πρωταθλητή να λήγει στο τέλος του 2015 και ήδη κάποιες φήμες να κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Lewis στη McLaren. Έτσι, ο Toto Wolff έκανε γνωστό πως παρότι προτεραιότητά τους είναι να συνεχίσουν με το ίδιο δίδυμο, εάν δεν γίνει αυτό, πρώτος στη λίστα για αντικατάσταση του Hamilton είναι ο Alonso.

Δεν υπάρχει καμία βιασύνη (για το συμβόλαιο του Hamilton), θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος και προτεραιότητα μας είναι να συνεχίσουμε με αυτούς τους οδηγούς. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τότε ο Alonso αντιπροσωπεύει την κορυφαία εναλλακτική λύση, ακολουθούμενος από τον Bottas.

(Ο Alonso) Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος με οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Αν είναι στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου που μπορεί να τερματίσει έκτο, αυτός θα το φέρει στην τρίτη θέση.

Μπορεί ο Ισπανός να δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ομάδα της McLaren, όμως λέγεται πως υπάρχει ρήτρα μέσα σε αυτό, παρόμοια με της Ferrari, που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει εάν η δυναμική του μονοθεσίου δεν είναι η επιθυμητή.

_AND9344

Σε ό,τι αφορά τους πιθανούς αντιπάλους για το επόμενο πρωτάθλημα, ο Wolff ξεχωρίζει την Williams, που έκλεισε δυναμικά τη σεζόν, αλλά και την Red Bull, ενώ δεν αποκλείει η Ferrari να είναι πιο δυνατή απ’ ότι περιμένουν πολλοί.

Τοποθετώ την Williams στην κορυφή της λίστας, αλλά φοβάμαι πολύ και την Red Bull. Έχουν κερδίσει τέσσερις συνεχόμενους τίτλους και θα παρατάξουν όλα τα μέσα προκειμένου να παλέψουν ξανά για τον τίτλο.

Ποτέ μην τους υποτιμάτε (τη Ferrari). Είναι ένα είδωλο και είναι σημαντικό για αυτούς να μπορέσουν να κερδίσουν και πάλι το συντομότερο δυνατόν. Είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα είναι ανταγωνιστικοί και πάλι, ίσως κιόλας από το 2015.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Williams F1, McLaren F1]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...