Η Mercedes-Benz ανακαλεί 114.000 αυτοκίνητά της στη Γερμανία, πιθανώς να αφορά περισσότερα αυτοκίνητα παγκοσμίως

Σχετικά άρθρα

test_drive_mercedes_cla200_cdi_76

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως ανακαλεί 114.000 αυτοκίνητά της στη Γερμανία που φορούν τετρακύλινδρους turbodiesel κινητήρες στους οποίους υπάρχει η περίπτωση να έχουν τοποθετηθεί προβληματικές τσιμούχες λαδιού, προκαλώντας διαρροή λαδιού σε απροσδιόριστες καταστάσεις.

Τα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα είναι κατασκευασμένα μεταξύ Φεβρουαρίου 2014 και Νοεμβρίου 2014, με την εταιρία να αντικαθιστά δωρεάν σε αυτά τις προβληματικές τσιμούχες. Η Mercedes-Benz δεν ανακοίνωσε ποια μοντέλα είναι αυτά που φορούν τις ελαττωματικές τσιμούχες, ούτε πόσα αυτοκίνητα επηρεάζονται από το πρόβλημα αυτό παγκοσμίως.

Αν είσαι ιδιοκτήτης ενός A-Class, CLA, GLA, B-Class, C-Class, E-Class ή κάποιου άλλου μοντέλου της Γερμανικής εταιρίας που φορά έναν τετρακύλινδρο turbodiesel κινητήρα, και το έχεις αγοράσει ανάμεσα στις παραπάνω ημερομηνίες, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο για να ρωτήσεις αν η ανάκληση επηρεάζει και το δικό σου αυτοκίνητο. Αν ανακοινωθεί επίσημη ανάκληση στην Ελλάδα, φυσικά και θα την δημοσιεύσουμε.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...