Το design της Jeep θα “εξελιχθεί” πριν από το 2018

Σχετικά άρθρα

137f97aeabc390b758fea78f922f84f7x

Στο περιθώριο της έκθεσης του Detroit, ο CEO της Jeep, Mike Manley, αποκάλυψε πως η Αμερικάνικη εταιρία θα είναι “πιο ευέλικτη” όσον αφορά στον σχεδιασμό των μοντέλων της.

Συγκεκριμένα, είπε ότι ενώ το Wrangler είναι “μη-διαπραγματεύσιμο” αφού το design του πρέπει να φωνάζει “Wrangler”, σε όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει ευελιξία.

Δύο γενιές πριν, το Cherokee είχε ρευστό σχήμα – ήταν πιο θηλυπρεπές  και απευθυνόταν σε περισσότερο κόσμο. Μετά, πήγαμε σε κάτι πιο τετράγωνο. Τώρα πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε διαφορετικό σχεδιασμό για διαφορετικά μοντέλα. Έχουμε σχέδια – τα αυτοκίνητα θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα ως Jeeps αλλά ο σχεδιασμός θα εξελιχθεί.

Δήλωσε ο Manley. Ο CEO της Jeep αναφέρθηκε επίσης στο εσωτερικό των μοντέλων της εταιρίας.

Όταν λανσάραμε το Dodge Journey στην Ευρώπη, πήραμε πολύ αρνητικό feedback. Σε εκείνο το σημείο, ιδρύσαμε ένα studio για το εσωτερικό και τώρα, είμαστε στο σημείο που κερδίζουμε βραβεία για την ποιότητα μας.

Αν οι πωλήσεις αποτελούν κριτήριο, φαίνεται πως ότι έκανε η Jeep τα τελευταία χρόνια, είχε αποτέλεσμα. Τώρα, στοχεύει στο μέλλον και συγκεκριμένα, εκτός φυσικά από το Wrangler, στο νέο Grand Wagoneer που θα ανταγωνίζεται το Range Rover όσον αφορά στην ποιότητα, το μέγεθος και τις εκτός δρόμου ικανότητες.

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Ο Luka Doncic έχει αυτό θηριώδες Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6×6

Το αστέρι των Ντάλας Μάβερικς, ο 25-χρονος Σλοβένος Luka Doncic, χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτό το Jeep Gladiator Apocalypse Hellfire 6x6. https://youtu.be/GfoOyCn01hw Η εμφάνισή του...