Και το Peugeot 308 GT αναπαράγει “ψεύτικο” ήχο κινητήρα από τα ηχεία [w/video]

Σχετικά άρθρα

Peugeot 308 GT 2015

Καλώς ήρθες στο μέλλον, όπου όλα τα αυτοκίνητα κάνουν “βρουμ-βρουμ” αλλά κανένας ήχος δεν είναι πραγματικός. Τελευταίο παράδειγμα σε αυτή την αναγκαστική έως έναν βαθμό μόδα, το Peugeot 308 GT.

Να θυμίσουμε πως το 308 GT, κινείται είτε από έναν 1600άρη THP βενζινοκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 285 Nm ροπής, είτε από έναν δίλιτρο BlueHDI diesel με 180 άλογα και 400 Nm ροπής. Για άκουσε όμως τον ήχο του κινητήρα στο ακόλουθο video:

Περίεργο έτσι; Η Peugeot παραδέχεται πως ο ήχος είναι “τεχνητός” και αναπαράγεται από τα ηχεία του θερμού 308 και αναφέρει πως πρόκειται για το “Driver Sport Pack” σύστημα που είναι standard σε όλα τα 308 GT. Εκτός από να εντείνει τον ήχο μέσω των ηχείων, το πακέτο αυτό βαραίνει το τιμόνι και αλλάζει την χαρτογράφηση του κινητήρα. Στα μοντέλα με το αυτόματο κιβώτιο, κάνει τις αλλαγές πιο άμεσες.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...