H Saleen 302 Mustang φωτογραφήθηκε σε ένα γκαράζ

Σχετικά άρθρα

Saleen Mustang (1)

Σε ένα γκαράζ μέλος του forum Mustang6G, βρήκε και φωτογράφησε το 302 Mustang 2015 το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στις 20 Φεβρουαρίου, μαζί με το Saleen ST, το βελτιωμένο Tesla Model S.

Saleen Mustang (2)

Το αυτοκίνητο διαθέτει “Axial” μπροστά μαύρη μάσκα, αεριζόμενο καπό, νέο πλαϊνό πίσω παράθυρο, αεροτομή και ζάντες 20″ με ελαστικά υψηλών επιδόσεων. Αν τα παραπάνω δεν σου είναι αρκετά, τότε το πακέτο Black Label προσθέτει νέους προφυλακτήρες, αεροδυναμικά skirts και μεγάλη εισαγωγή αέρα στο καπό. Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περιορισμένες με την Saleen να τοποθετεί νέο πίνακα οργάνων, μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά πατάκια.

Saleen Mustang (3)

Μηχανικά, entry-level έκδοση είναι η 302 White Label στην οποία ο V8 5,0-λίτρων κινητήρας φορά νέο πρόγραμμα, μεγαλύτερα μπεκ, φίλτρο αέρα υψηλής ροής και σπορ εξάτμιση, κάνοντας τον να αποδίδει 450 άλογα με 555 Nm ροπής. Οι εκδόσεις Yellow και Black Label προσθέτουν στον κινητήρα κομπρέσορα, intercoolers και νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, κάνοντας τον να παράγει 640 άλογα με 765 Nm ροπής.

Saleen model s (1)

Saleen model s (2)

Πηγήmustang6g

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...