Ο Ricciardo εμφανίζεται σίγουρος για την διεκδίκηση του τίτλου των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Canadian F1 Grand Prix - Practice

Ο Daniel Ricciardo έχει δηλώσει πως περιμένει η Red Bull να είναι ταχύτερη φέτος, αφού θεωρεί πως το βήμα που θα κάνει η Mercedes θα είναι μικρότερο από της Αυστριακής ομάδας. Σε πρόσφατη συνέντευξη τόνισε ξανά αυτή του τη σκέψη, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την διεκδίκηση του τίτλου.


Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω. Με την πρόβλεψή μου ότι θα κλείσουμε το χάσμα, θα πρέπει σίγουρα να είμαστε στο κυνήγι (για τον τίτλο) και είμαι βέβαιος ό,τι θα καταφέρω αν μου δοθεί η ευκαιρία.

Φέτος, ο Αυστραλός θα μοιράζεται το γκαράζ της ομάδας με ένα νέο teammate, το νεότατο Daniil Kvyat που πήρε προαγωγή από την Toro Rosso, και περιμένει ο Ρώσος να είναι δυνατός, παρότι άπειρος.

Έχω κληθεί μερικές φορές να πω πώς αισθάνομαι ως ο νούμερο ένα οδηγός, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι τα αποτελέσματα που μετράνε και αν ο Danny βγει και αρχίσει να κερδίζει αγώνες, θα είναι εκείνος το νέο νούμερο ένα.

Περιμένω να είναι γρήγορος. Νιώθω νέος, αλλά αυτός είναι από μια ακόμη νεότερη γενιά και περιμένω να φέρει πολλά πράγματα στο τραπέζι, ακόμη και με πολύ λιγότερη εμπειρία από όση είχε ο Sebastian. Είναι μια νέα διάσταση και ανυπομονώ για πολύ καλές μάχες.

2015 winter ricciardo and kvyat

Ο Ricciardo αποκάλυψε πως στην αρχή όλα τα στοιχεία θα μοιράζονται ανάμεσα στους δυο οδηγούς, ώστε να βελτιωθεί γρήγορα το νέο μονοθέσιο, το οποίο ήδη έχει μείνει πίσω στο πρόγραμμα. Όσο για τον Kvyat, εκείνος δεν δείχνει να αγχώνεται από την ξαφνική του άνοδο, δηλώνοντας έτοιμος να παλέψει σκληρά για να βελτιωθεί.

Πέρυσι, όταν με υπέγραψαν στην F1, υπήρχαν πολλές ηλίθιες συζητήσεις (σ.σ. για την ηλικία του) και ήθελα να δείξω καλό ρυθμό αμέσως και νομίζω ότι το κατάφερα αυτό. Οπότε, τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στα σωστά πράγματα στη Red Bull και αυτό βοηθάει πολύ, αφού πέρυσι όλα πήγαν καλά, και τώρα απλά επικεντρώνομαι στο να φέρω όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Απλά πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις σκληρά, να βάζεις όλα τα κομμάτια μαζί και ελπίζω αυτό να φέρει κάποια καλά πράγματα στο μέλλον. Αυτό είναι στο οποίο πρέπει πάντα να στοχεύεις, επειδή ανταγωνίζεσαι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και δεν μπορεί να υπάρχει οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...