Audi TTQ και entry-level πεντάπορτο σεντάν από την Bentley [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Audi TTq front2

Το coupe crossover της Audi δεν θα ονομαστεί Q4, αλλά TTQ λόγω της διαμάχης της Audi με την FCA, και ο X-Tomi βασιζόμενος πάνω στο πρωτότυπο TT Offroad concept, ετοίμασε δύο νέες φωτογραφίες από το πως θα μπορεί να μοιάζει η έκδοση παραγωγής του.

Audi TTq rear2

Το μοντέλο που θα εξοπλίζεται με το e-quattro σύστημα της Audi, θα καθυστερήσει να παρουσιαστεί, εξαιτίας της προσοχής που έχει δώσει το Group στην παρουσίαση των crossover της VW, Seat και Skoda, με το TTQ να βασίζεται και αυτό στην MQB πλατφόρμα, έχοντας ως αντίπαλο τη BMW X4.

Bentley Full-Size Sedan (1)

Ο Theophilus Chin από τη μεριά του ετοίμασε δύο renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα entry-level πεντάπορτο σεντάν της Bentley, που θα έχει μήκος μικρότερο των 5 μέτρων.

Bentley Full-Size Sedan (2)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...