Νέα σημεία εξυπηρέτησης και νέος διευθυντής για την Mazda Ελλάδος

Σχετικά άρθρα

Mazda-MX-5-2015-33

Mazda AustriaΌπως ανακοίνωσε η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, νέος Διευθυντής Ελλάδος της Mazda, είναι ο Αρτέμης Ξαγοράρης, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των επίσημων επισκευαστών της Mazda στην Ελλάδα αυξάνεται σε 26, θέλοντας να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση των 100.000 πελατών της και την προστασία τους από τις παραβάσεις κατά του εμπορικού της σήματος.

Ο κ. Ξαγοράρης με σπουδές στη Μηχανολογία Αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, και εργασιακή εμπειρία 27 ετών σε θέσεις διοίκησης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών και στην ανάπτυξη δικτύων, δήλωσε:

Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τη φιλοσοφία της Mazda. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση. Τα συνεργεία μας είναι σε θέση να επιδιορθώνουν τυχόν βλάβες από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι 26 επίσημοι επισκευαστές προμηθεύονται ανταλλακτικά από την κεντρική Ευρωπαϊκή αποθήκη της Mazda στην Αυστρία, ενώ έχουν εκπαιδευτεί στα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες. Η Mazda, στην ανακοίνωση της κλείνει, πως έχοντας ως στόχο την προστασία της μάρκας και γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον οποιασδήποτε παράνομης χρήσης του εμπορικού σήματός της από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, τα οποία δεν πληρούν προς το παρόν τα ποιοτικά πρότυπα της Mazda.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέος Διευθυντής Mazda Ελλάδος, Νέα Σημεία Εξυπηρέτησης.

Ο Αρτέμης Ξαγοράρης είναι ο νέος Διευθυντής Ελλάδος της Mazda, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των επίσημων επισκευαστών αυξάνεται σε 26. Η Mazda ενισχύει τις πρωτοβουλίες της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την προστασία τους από τις παραβάσεις κατά του εμπορικού της σήματος.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους 100.000 ιδιοκτήτες Mazda στην Ελλάδα, η Mazda αυξάνει σε 26 τους επίσημους επισκευαστές της σε ολόκληρη τη χώρα. Η ολοκληρωμένη λίστα με τις διευθύνσεις όλων των επίσημων επισκευαστών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.mazda-gr.com.

Με στόχο την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών της, τοποθετεί τον Αρτέμη Ξαγοράρη ως νέο διευθυντή Mazda Ελλάδος. Με σπουδές στη Μηχανολογία Αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο κ. Ξαγοράρης διαθέτει εργασιακή εμπειρία 27 ετών σε θέσεις διοίκησης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση πελατών και στην ανάπτυξη δικτύων.

Ο ίδιος δηλώνει: «Φιλοδοξία μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό δίκτυο το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τη φιλοσοφία της Mazda. Εγγυόμαστε στους πελάτες μας επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση. Τα συνεργεία μας είναι σε θέση να επιδιορθώνουν τυχόν βλάβες από την πρώτη κιόλας στιγμή».

Οι 26 επίσημοι επισκευαστές προμηθεύονται ανταλλακτικά από την κεντρική Ευρωπαϊκή αποθήκη της Mazda στην Αυστρία, ενώ έχουν εκπαιδευτεί στα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες. Η Mazda, με στόχο την προστασία της μάρκας και γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον οποιασδήποτε παράνομης χρήσης του εμπορικού σήματός της από μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία, τα οποία δεν πληρούν προς το παρόν τα ποιοτικά πρότυπα της Mazda.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mazda CX-80

Η Mazda παρουσίασε σήμερα το νέο της επταθέσιο SUV, το CX-80, που αποτελεί το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο στην ευρωπαϊκή γκάμα της και τη νέα...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...