Πωλείται μια σπάνια Ruf CTR3 με μόλις 1.200 χλμ

Σχετικά άρθρα

ruf-ctr3-for-sale-2

Ο dealer ακριβώς αυτοκινήτων Bob Forstner, που έχει έδρα στο Λονδίνο, πουλάει μια εξαιρετικά σπάνια Ruf CTR3 του 2012, με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 1.200 χλμ.

Φυσικά βρίσκεται σε αψεγάδιαστη κατάσταση, με τον νέο ιδιοκτήτη να χρειάζεται να αποχωριστεί αρκετά μηδενικά από το λογαριασμό του για να την κάνει δική του. Είναι βαμμένη σε ασημί χρώμα, με τις μαύρες ζάντες να κάνουν αντίθεση, ενώ το εσωτερικό είναι ντυμένο σε πράσινο χακί χρώμα, ενώ σε πολλά σημεία του έχει χρησιμοποιηθεί alcantara.

ruf-ctr3-for-sale-5

H RUF παρουσίασε το CTR3 για το 2011 και έχει βάσει κάποιο άλλο μοντέλο της Porsche, αλλά αποτελεί ένα εντελώς νέο in-house supercar. Ο 3.8-λίτρων εξακύλινδρος κινητήρας από την Porsche 996 911 Turbo αποδίδει πλέον 750 άλογα χάρη στα διπλά turbo με 960 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα πλέον αγγίζει τα 380 χλμ/ώρα, 20 περισσότερα από τα περσινό μοντέλο το οποίο απέδιδε 700 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.1 δευτ. με τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9.6 δευτ.

ruf-ctr3-for-sale-6

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ένα τέτοιο οδηγεί και ο Ralph Lauren, ενώ η Genii Capital η εταιρία του Gerard Lopez, που έχει στη κατοχή της και την Lotus F1 Team έχει εξαγοράσει από το 2013 τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο RUF.

ΠηγήBob Forstner

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...