Dennis: Είπα ψέματα για τη διάσειση του Alonso

Σχετικά άρθρα

Ron Dennis

Ο Ron Dennis δεν είναι ένας άνθρωπος που παραδέχεται εύκολα κάποιο λάθος του ή κάποιο ψέμα του, αλλά αυτή είναι μια στιγμή που το κάνει. Ο επί κεφαλής του McLaren Group είχε μιλήσει αμέσως μετά το ατύχημα του Fernando Alonso, λέγοντας αρχικά πως ο Ισπανός δεν είχε εγκεφαλική διάσειση μετά από το ατύχημα.

Τώρα, όμως, παραδέχεται πως είπε ψέματα, ωστόσο τονίζει ότι στο μέλλον θα προσπαθήσει να μην συμβεί ξανά.

Δεν ήταν το καλύτερο από εμένα. Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος μού επιτέθηκε επειδή είπα ψέματα. Ήθελα να είμαι ειλικρινής. Απέτυχα. Αλλά, στόχος μου είμαι να προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται στο μέλλον.

Υπάρχουν πολλά περίπλοκα πράγματα σχετικά με τη διάσειση. Είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί, και είναι μακριά από την περιοχή εξειδίκευσής μου. Δεν είναι δική μου απόφαση (για το αν θα είναι στη Μαλαισία). Αλλά, απ’ όσο ξέρω, ο Fernando θα είναι εκεί. Έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι θα είναι εκεί. Θέλει να τρέξει εκεί, είναι δική του απόφαση. Έχουμε ένα βουνό ν’ ανέβουμε, αλλά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Ο Alonso λέει και ξαναλέει ότι θα ήθελε πολύ να είναι στην Αυστραλία, όμως το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα είναι να συνεχίζει την εντατική προετοιμασία για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, στη Μαλαισία, εκεί όπου είναι σχεδόν βέβαιο ότι θ’ αγωνιστεί.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα