Σκληρές προπονήσεις για τον Alonso εν όψει Μαλαισίας

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Ο Fernando Alonso έχει δύο λόγους να είναι απογοητευμένος για το Αυστραλιανό Grand Prix: ο πρώτος είναι επειδή δεν κατάφερε να πάρει μέρος σε αυτό, ύστερα από το ατύχημα που είχε στις δοκιμές της Βαρκελώνης· ο δεύτερος είναι η κάκιστη απόδοση της McLaren, η οποία μπορεί να τρέχει με πολύ συντηρητικές ρυθμίσεις στο power unit, ωστόσο η MP4-30 θα χρειαστεί κάποια Grands Prix μέχρι να τρέχει χωρίς μεγάλο φόβο για την αξιοπιστία του ιαπωνικού κινητήρα.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ferni είναι να επικεντρωθεί στον αγώνα της Μαλαισίας. Προκειμένου να είναι 100% έτοιμος, ο Ισπανός έχει ήδη ξεκινήσει τις «σκληρές προπονήσεις», όπως μας δείχνει με στυλ ο ίδιος, τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο μηχάνημα για τη βελτίωση των αντανακλαστικών του.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως ο «El Nano» δε θα οδηγήσει ούτε στη Μαλαισία (27-29 Μαρτίου), ο ίδιος θέλει να τους αλλάξει γνώμη, γράφοντας:

Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Πίσω στην φυσιολογική ρουτίνα. Επιστροφή στο γραφείο σύντομα.

Βέβαια, όπως έχει τονίσει και η McLaren, για να μπει ξανά στην MP4-30, θα πρέπει να πάρει την έγκριση των ιατρών, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θ’ αγωνιστεί στο δεύτερο Grand Prix της σεζόν.

[Thanks για το tip, Γρηγόρη!]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...