Τα λέμε στη Μαλαισία, λέει ο Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Grand Prix της φετινής σεζόν, στη Sepang της Μαλαισίας, και οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει ν’ αναλύουν τα δεδομένα που πήραν από τον χθεσινό αγώνα. Τα δεδομένα αυτά είχε τεράστια ανάγκη η McLaren, η οποία απλώς έτρεχε για να τερματίσει στο Albert Park, ώστε να περιορίσει λίγο τον σχεδόν άδειο χώρο που υπάρχει στους σκληρούς δίσκους για την MP4-30.

Ο Fernando Alonso απουσίαζε στον πρώτο αγώνα, ωστόσο ο Ισπανός εργάζεται και προπονείται σκληρά για να καταφέρει να βρίσκεται στη Μαλαισία. Αν και θα πρέπει να πάρει την έγκριση των γιατρών, ο 33χρονος εμφανίζεται βέβαιος για τη συμμετοχή του στον αγώνα, καθώς μας προϊδεάζει για την παρουσία του, μέσα από συγχαρητήρια που έδωσε στους Carlos Sainz και Lewis Hamilton για την εμφάνισή τους στον πρώτο αγώνα.

Συγχαρητήρια στον Carlos Sainz για ένα σπουδαίο Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία! Και φυσικά στον Hamilton και τη Mercedes για τη νίκη! Τα λέμε στη Μαλαισία.

Ο Eric Boullier, επί κεφαλής της McLaren Racing, είπε ξανά την Κυριακή ότι αυτός δεν μπορεί να πει τίποτα για τη συμμετοχή τού Ferni, καθώς είναι μια απόφαση την οποία θα πάρουν εξ ολοκλήρου οι γιατροί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...