Spy φωτογραφίες του Honda S660 χωρίς καθόλου καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

2015-Honda-S6601

Δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις το Honda NSX; Μην ανησυχείς, η Honda το συρρίκνωσε και το λανσάρει στην αγορά ως S660.

Το αυτοκίνητο που ξεκίνησε την ζωή του ως EV-STER concept έφτασε επιτέλους στο στάδιο της παραγωγής και οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, μας το παρουσιάζουν χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

2015-Honda-S6602

Φυσικά, από το πρωτότυπο στο μοντέλο παραγωγής, ο σχεδιασμός του kei car της Honda έχει γίνει λίγο πιο “φυσιολογικός” αλλά χωρίς να χάσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Το ίδιο έχει γίνει και στο εσωτερικό όπου το φουτουριστικό τιμόνι έδωσε τη θέση του σε ένα νορμάλ, τα καθίσματα είναι νέα και οι οθόνες αφής μίκρυναν.

2015-Honda-S6605

Το 3.4 μέτρων roadster, εξοπλίζεται με έναν τρικύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 660 κ.εκ. που αποδίδει 63 άλογα και συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων – CVT. Στο παρελθόν, έχουν κυκλοφορήσει φήμες για μία έκδοση εξαγωγής που θα ονομάζεται S1000 και θα κινείται από έναν 1000άρη βενζινοκινητήρα με περισσότερα άλογα αλλά ακόμα δεν έχουμε καμία πληροφόρηση.

ΠηγήMinkara

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...