Το νέο Volkswagen Beetle θα κυκλοφορήσει σε 3 χρόνια, θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Beetle

Η νέα γενιά του Volkswagen Beetle ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και κάποιους μήνες, με αναφορές στις αρχές του μήνα να έλεγαν ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να καταργηθεί ως μοντέλο.

Σήμερα, όμως, ο Heinz-Jakob Neusser, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen επιβεβαίωσε ότι το “σκαθάρι” θα συνεχίσει να υφίσταται. Έτσι, εκτός από την παραγωγή του Beetle Dune concept το 2016, ο Neusser είπε ότι η νέα γενιά του Beetle θα κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια όπου θα βασίζεται και αυτό στην MQB πλατφόρμα. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής εταιρίας σημείωσε, επίσης, ότι η μετάβαση σε αυτή τη νέα πλατφόρμα ανοίγει τη δυνατότητα ύπαρξης μιας ποικιλίας νέων φιλικών προς το περιβάλλον εκδόσεων, με υβριδικά ή ηλεκτρικά συστήματα κίνησης.

Κλείνοντας, ο Neusser δεν επεκτάθηκε περαιτέρω για το νέο μοντέλο, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα έχει μια “συναισθηματική σχεδίαση” που απηχεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας.

ΠηγήAutoblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...