Η Toro Rosso μπορεί ν’ αποκτήσει τον χρωματισμό της Renault

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia - Qualifying

Οι φήμες και οι δηλώσεις γύρω από την αποχώρηση/πώληση ή μη των Red Bull και Toro Rosso δε φαίνεται πως έχουν πρόθεση να σταματήσουν, και η μπάλα παίρνει τώρα τη μικρότερη εκ των δύο ομάδα. Πρόσφατες φήμες θέλουν την επιστροφή της Renault ως κατασκευαστή μονοθεσίων και όχι μόνο ως κινητήρων, παρόλο που η ίδια υπογραμμίζει πως υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει ολοκληρωτικά από τη Formula 1.

Πώς θα γίνει η ενδεχόμενη επιστροφή αυτή; Μέσω αγοράς της Toro Rosso, ένα σενάριο που ίσως συγκεντρώνει κάποιες πολύ μικρές πιθανότητες. Αυτό δεν είναι πιθανό, σύμφωνα με τον Helmut Marko, αγωνιστικό σύμβουλο της RBR, ωστόσο ο Αυστριακός επισημαίνει ότι μπορεί στο μέλλον να δούμε τα ιταλικά μονοθέσια βαμμένα στους χρωματισμούς της Renault.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε κίτρινα χρώματα, ώστε να υπάρχει καλύτερο marketing για τη Renault. Αλλά, φυσικά, θα πρέπει τα στοιχεία θα πρέπει ν’ αντιστοιχηθούν. Ένα τέτοιο σενάριο θα προχωρήσει μόνο αν η στενή σχέση μεταξύ των Red Bull Racing και Toro Rosso παραμένει ανέπαφη, στα πλαίσια των κανονισμών. Η Red Bull είναι μια πιο εξελιγμένη ομάδα, με περισσότερο εξοπλισμό, και, χωρίς την τεχνογνωσία της, η Toro Rosso θα έχει πλήγμα στην ανταγωνιστικότητά της.

Ο Franz Tost δηλώνει ανοιχτά πολύ θετικός στο ενδεχόμενο η ομάδα από τη Faenza να βρει νέο ιδιοκτήτη και τίποτα δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί, τουλάχιστον για την ώρα. Προς το παρόν, Red Bull και Renault έχουν συμφιλιωθεί για το κοινό τους συμφέρον, βλέποντας ότι η μεταξύ τους διαμάχη έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και για τους δύο.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...