Η Suzuki παρουσίασε στην Ταϊλάνδη το νέο Ciaz

Σχετικά άρθρα

Suzuki-Ciaz-1

Η Suzuki παρουσίασε στην έκθεση της Bangkok το Ciaz, ένα μεσαίου μεγέθους sedan αυτοκίνητο και αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Authentics Concept. Το οποίο έχουμε ήδη δει ως Maruti Suzuki Ciaz στην αγορά της Ινδίας, και ως Suzuki Alivio στην αντίστοιχη της Κίνας, με τις δύο χώρες να έχουν αναλάβει και την παραγωγή του.

Suzuki-Ciaz-9

Το sedan της C κατηγορίας είναι αρκετά δύσκολο να το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά, αποτελώντας ουσιαστικά το διάδοχο μοντέλο του SX4 Sedan, που πωλείται στις Ασιατικές αγορές. Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το SX4 S-Cross και έχει μήκος 4.490 χλστ., πλάτος 1.730χλστ., ύψος 1.485 χλστ., με το μεταξόνιο του να φτάνει τα 2.650 χλστ. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 510 λίτρα και ζυγίζει 1.010 κιλά στην έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης. Θα είναι διαθέσιμο με τον βενζινοκινητήρα 1.25-λίτρων που θα συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή ένα CVT.

Suzuki-Ciaz-10

Στο εσωτερικό του διαθέτει αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό, έξι ηχεία, σύστημα keyless, οθόνη αφής με σύστημα πλοήγησης, σύνδεση USB/AUX/Bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, δερμάτινες επενδύσεις και αυτόματο αντιθαμβωτικό καθρέπτη και σύνδεση.

Η Ταϊλάνδη είναι η τρίτη χώρα που το κατασκευάζει, ενώ η παραγωγή του, στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Rayong, θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και θα γίνει το τρίτο μοντέλο που θα κατασκευάζει, μετά τα Swift και Celerio.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...