Γνώρισε τον 26-χρονο επικεφαλής του Honda S660

Σχετικά άρθρα

Ryu Mukumoto s660

Ο Ryu Mukumoto ήταν 22 ετών όταν είχε καταθέσει τη δική του πρόταση σε έναν εσωτερικό διαγωνισμό της Honda, καταφέρνοντας να κερδίσει τις υπόλοιπες 400 προτάσεις, με την Honda να τον κάνει τον νεότερο επικεφαλής μηχανικό στην ιστορία της, δίνοντάς του και μια νέα ομάδα, ώστε να δημιουργήσει ένα μικρό roadster kei car. Ο Mukumoto και η ομάδα του χρειάστηκαν 5 χρόνια για να δημιουργήσουν το S660, το κεντρομήχανο roadster που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα.

Ο Mukumoto εντάχθηκε στην Honda σε ηλικία 19 ετών και καθημερινά οδηγεί ένα S2000 για να πάει στη δουλειά του, απολαμβάνοντας κάθε βόλτα με αυτό. Σε δηλώσεις του είπε πως οι άνθρωποι της γενιάς του, νομίζουν πως τα αυτοκίνητα είναι απλά εργαλεία για μεταφορά των επιβατών από το ένα σημείο στο άλλο. Αυτός όμως θεωρεί το αυτοκίνητο κάτι το διαφορετικό και έτσι δημιούργησε ένα αυτοκίνητο που τραβά τα βλέμματα.

Να θυμίσω πως το S660 έχει μήκος μόλις 3,4 μέτρα και ζυγίζει 830 κιλά με το CVT κιβώτιο και 850 κιλά με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Το S660 θα πωλείται μόνο στην Ιαπωνία, με την Honda να ετοιμάζει και τη παγκόσμια έκδοση του που θα φορά έναν 1.000αρη κινητήρα 130 ίππων. Το S660 ξεκινά στην Ιαπωνία από τις €15.235 με την Concept Edition να ξεκινά από τις €18.315.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...