Η LaFerrari FXX K στους δρόμους του Μαρανέλο

Σχετικά άρθρα

LaFerrari FXX K maranello (3)

H Ferrari έχει ετοιμάσει μια από τις 32 FXX K που ήδη έχει πουλήσει, με το αυτοκίνητο να κάνει μερικά χιλιόμετρα μέσα στους δρόμους του Μαρανέλο, ώστε να πάει από το εργοστάσιο της Ferrari στη πίστα του Fiorano.

LaFerrari FXX K maranello (1)

Να θυμίσω πως η FXX K, κινείται από τον ίδιο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα των 6.262 κ. εκ. της LaFerrari, που χάρη σε νέους εκκεντροφόρους, ανασχεδιασμένες και polished εισαγωγές αέρα και νέο σύστημα εξαγωγής χωρίς σιλανσιέ, αποδίδει 1.050 άλογα και περισσότερα από 900 Nm ροπής. Τα 860 εξ αυτών, προέρχονται από τον συμβατικό κινητήρα και τα υπόλοιπα 190, από τον ηλεκτροκινητήρα. Το HY-KERS σύστημα έχει εξελιχθεί ειδικά για απόλυτες επιδόσεις και η λειτουργία του μπορεί να οριστεί με τα 4 settings στο Manettino που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα: Qualify για το μέγιστο των δυνατοτήτων του με διάρκεια λίγους γύρους,  Long Run για συμβιβασμό μεταξύ απόδοσης και διάρκειας, Manual Boost για άμεση, μέγιστη ροπή και Fast Charge για την ταχύτερη δυνατή φόρτιση της μπαταρίας της FXX K. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την σκληροπυρηνική LaFerrari μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...