Ο Ricciardo ρίχνει τις ελπίδες του στο «μαγικό κουμπί»

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Με μόλις δύο βαθμούς έφυγε η Red Bull Racing από την πίστα της Σαγκάης. Το Grand Prix δεν ήταν θετικό για την αυστριακή ομάδα και αυτό φάνηκε ήδη από το ξεκίνημα του Κυριακάτικου αγώνα, όπου ο Daniel Ricciardo, κάνοντας καταστροφική εκκίνηση, έπεσε στην 17η θέση. Όσο για τον Daniil Kvyat, εγκατέλειψε εξαιτίας προβλήματος στον κινητήρα, με τη Renault να παίρνει στις πλάτες της την ευθύνη.

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Red Bull θα έχει μαζί της αναβαθμίσεις για το Ισπανικό Grand Prix, στις οποίες περιλαμβάνεται κι ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο. Ο Ricciardo ελπίζει πως αυτό μπορεί ν’ αποτελέσει το «μαγικό κουμπί» που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανταγωνιστικότητα της RB11.

Πιστεύω πως υπάρχει ένα μαγικό κουμπί, έχουμε ανθρώπους στην ομάδα που το κρατούν κι ελπίζω ότι θα είναι αυτό. Δεν θέλω στηρίζω πολλές ελπίδες σε αυτό, διότι είναι εύκολο ν’ απογοητευτώ, αλλά η ομάδα έχει την ικανότητα να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Το να βλέπουμε τη Ferrari να το κάνει, σημαίνει ότι μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς μέσα στη σεζόν.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...