Βάζοντας χρώμα στο Honda NSX Concept-GT, ενώ βλέπεις και το Civic Type R Coupe

Σχετικά άρθρα

https://youtu.be/6SBFt80eyac

H Honda πέρσι το καλοκαίρι παρουσίασε το αγωνιστικό NSX Concept-GT που θα συμμετάσχει στο πέμπτο αγώνα στη κατηγορία GT500 στο πρωτάθλημα Super GT αλλά μέχρι σήμερα δε το είχαμε δει με αγωνιστική περιβολή.

Έτσι, η Honda Ιαπωνίας αποφάσισε να του βάλει λίγο χρώμα, χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά για την εταιρία χρώματα, και στο παρακάτω video θα δεις τη διαδικασία “ντυσίματος” του αγωνιστικού. Να θυμίσω ότι ο κινητήρας του είναι τοποθετημένος στο κέντρο και είναι ένας turbo 2-λίτρος τετρακύλινδρος κινητήρας με άμεσο ψεκασμό που συνδυάζεται με ένα υβριδκό σύστημα.

https://youtu.be/fwuUcD0leJk

Το αγωνιστικό έχει ένα άκρως επιθετικής σχεδίασης bodykit, μια τεραστίων διαστάσεων πίσω αεροτομή για την απαιτούμενη κάθετη δύναμη, χαμηλωμένη ανάρτηση, carbon εμπρός σπόιλερ και εξάκτινες ζάντες με ελαστικά της Bridgestone.

11573675642001880122

Από την άλλη, η Honda παρουσίασε το Civic Coupe Concept στη Νέα Υόρκη και ο Wild Speed μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η Type R έκδοση του μοντέλου. Που υπογράφω;

Civic Type R_rear

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...