Ο ρυθμός της Ferrari ανησυχεί πολύ τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Ferrari

Τον ταχύτερο χρόνο της σημερινής ημέρας έγραψε ο Nico Rosberg στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών. Η Mercedes έδειξε και πάλι την ταχύτητά της στον έναν γύρο, ωστόσο το δείγμα που έχουμε για τον αγωνιστικό ρυθμό των μονοθεσίων με τη μέση και τη μαλακή γόμα δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο, λόγω της φύσης των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Η SF15-T είναι ένα πολύ «ευγενικό» μονοθέσιο με τα ελαστικά, κάτι που έχει άμεση επίπτωση στην ανταγωνιστικότητα την Κυριακή. Αυτό είναι ανησυχεί και μάλιστα πολύ τον Rosberg, αν και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με τις 3 ώρες των δοκιμαστικών.

Ήταν μια καλή ημέρα, προφανώς το FP1 ήταν λίγο άχρηστο, λόγω της ζέστης, έτσι δεν μάθαμε πολλά, και το απόγευμα οι θερμοκρασίες ήταν πιο χαμηλές, κάτι που ήταν σημαντικό για να κάνουμε πολλούς γύρους. Ήταν καλά, αλλά ο ρυθμός της Ferrari είναι πολύ ανησυχητικός, καθώς, στις κατατακτήριες, είμαστε ξανά πολύ ταχύτεροι, αλλά σε αγωνιστικό ρυθμό είναι πολύ γρήγοροι. Σίγουρα, η Ferrari δείχνει να είναι πολύ απειλητική και είναι επικίνδυνη σε ρυθμό αγώνα.

F1BAH2015_JK1682606

Ο Γερμανός, που αποκάλυψε πως βλέπει video από το περσινό Grand Prix στο Μπαχρέιν για ν’ ανταγωνιστεί τον Lewis Hamilton, επισημαίνει πως οι ρυθμίσεις του μονοθεσίου θα πρέπει να έχουν αγωνιστικούς προσανατολισμούς, διότι η πίστα του Μπαχρέιν είναι αρκετά «φιλική» με τα προσπεράσματα.

Δεν επιλέγω set-up για τις κατατακτήριες, διότι, πέρα από το ότι τα πάντα κρίνονται στον αγώνα, σ’ αυτή την πίστα μπορείς να προσπεράσεις και πρέπει να έχεις αγωνιστικές ρυθμίσεις.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα