Ανυπόμονος οδηγός μιας Camaro προκαλεί ατύχημα 3 οχημάτων

Σχετικά άρθρα

Camaro Crash

Η υπομονή είναι αρετή, λένε, όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν τη διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό, και το αποτέλεσμα δεν είναι αρεστό σε κανέναν όταν αποφασίσουν να μας το δείξουν. Ο οδηγός μιας Chevrolet Camaro ξεπέρασε το όριο της υπομονής του και αυτό που συνέβη θα το δεις στη συνέχεια.

Πριν από αυτό, ας γράψουμε κάτι για το περιστατικό. Είμαστε, λοιπόν, στον αυτοκινητόδρομο, και μία μαύρη Camaro βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα, πίσω από ένα μεγάλο φορτηγό. Θέλει να προσπεράσει, έτσι αποφασίζει να κινηθεί αριστερά. Εκεί βρίσκεται ένα pickup, αλλά, για άγνωστο λόγο, δεν κινείται τόσο γρήγορα, ώστε να κάνει δεξιά και ν’ αφήσει το αμερικανικό αυτοκίνητο να περάσει.

Ο οδηγός της Camaro έκανε μια κίνηση που κανείς δεν επικροτεί, αφού πατά στο γρασίδι για ν’ απαλλαγεί από το εμπόδιο του pickup. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο και η κάμερα κατέγραψε σύγκρουση μεταξύ της Chevrolet, του pikcup και της νταλίκας. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υγεία των οδηγών.

https://www.youtube.com/watch?v=LdsV7sLbr_A

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...