Η BMW M2 κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nurburgring [Spy video]

Σχετικά άρθρα

m2

Το ντεμπούτο της BMW M2 μπορεί να πλησιάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δοκιμές του μοντέλου έχουν ολοκληρωθεί.

Τελευταίο παράδειγμα, το video που τραβήχτηκε στο Nurburgring. Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, δημιουργούν μία πολύ όμορφη εικόνα. Η BMW M2, περιμένουμε να κινείται από έναν εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα με χωρητικότητα 3 λίτρων και υπερτροφοδότηση, που αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής – 500 με τη λειτουργία overboost. Ιπποδύναμη ικανή να κινήσει άνετα τα περίπου 1.400 κιλά του βάρους της ενώ το πακέτο, μηχανικά τουλάχιστον, θα συμπληρώνει κατά πάσα πιθανότητα ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, μεγαλύτερα φρένα και το σαφώς πιο sport στήσιμο. Τέλος, περιμένουμε το παρουσιαστικό, να ταιριάζει και να συμπληρώνει τον χαρακτήρα.

Σε πρώτη φάση, η M2 θα είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα –Alpine White, Black Sapphire Metallic, Long Beach Blue και Mineral Grey Metallic ενώ όσον αφορά στην τιμή, μπορεί να μην έχουμε ένα συγκεκριμένο νούμερο, αλλά η λογική λέει ότι θα είναι μεγαλύτερη από αυτή της M235i που στη Γερμανία, ξεκινά από τα €45.000 περίπου. Υπομονή μέχρι την έκθεση της Φρανκφούρτης για να μάθουμε λεπτομέρειες.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...