Οι άνδρες εμπλέκονται δύο φορές πιο συχνά σε θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα σε σχέση με τις γυναίκες

Σχετικά άρθρα

crash

Κυριαρχεί η άποψη πως οι γυναίκες είναι χειρότεροι οδηγοί από τους άνδρες, αλλά όλο και περισσότερες έρευνες έρχονται στη δημοσιότητα που αποδεικνύουν το αντίθετο. Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας της Εθνικής Υπηρεσίας Οδηγικής Ασφάλειας και Διοίκησης των Η.Π.Α, τη γνωστής NHTSA, σχετικά με τα ατυχήματα που συνέβησαν στους δρόμους των Η.Π.Α το 2012, οι άνδρες εμπλέκονται περίπου δύο φορές πιο συχνά σε θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα σε σχέση με τις γυναίκες.

men woman (1)

Σε αυτό συμβάλλουν αρκετοί παράγοντες, όπως π.χ, το γεγονός πως οι άνδρες οδηγούν μεθυσμένοι πιο συχνά σε σχέση με τις γυναίκες. Οι γυναίκες εμπλέκονται περισσότερο σε σχέση με τους άνδρες, σε ατυχήματα όπου δεν υπάρχουν θάνατοι, αλλά μικροί τραυματισμοί και υλικές ζημιές.

Ένας μέσος άνδρας στις Η.Π.Α οδηγεί κάθε χρόνο περίπου 15.000 μίλια (21.410 χλμ) έναντι 10.000 μιλίων (16.100 χλμ) που κάνει μια γυναίκα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείς να τα βρεις στο λινκ της πηγής.

men woman (2)

men woman (3)

men woman (4)

men woman (5)

ΠηγήNHTSA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...