Ο Ron Dennis σκέφτεται να “δανείσει” τον Kevin Magnussen

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen climbs into his car in the garage.

Η έννοια “δανεικός” ακούγεται ξένη στην Formula 1, όμως στην περίπτωση της McLaren ίσως να είναι η καλύτερη λύση, αφού η Βρετανική ομάδα θα πρέπει να χωρέσει 4 πιλότους σε 2 μονοθέσια για το 2016, πράγμα αδύνατο. Ο Fernando Alonso δεν κουνιέται από το Woking, ο Jenson Button τα πηγαίνει εξαιρετικά απέναντι σε έναν ακόμη κορυφαίο οδηγό, ενώ υπάρχουν και οι Kevin MagnussenStoffel Vandoorne στους οποίους η ομάδα πιστεύει πολύ. Έτσι, ο Ron Dennis δήλωσε για τις τύχες του Δανού οδηγού:

Νομίζω ότι ο Kevin έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για την McLaren την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος γνωρίζει πως ζούμε στον πραγματικό κόσμο. Έχω δύο παγκόσμιους πρωταθλητές, που είναι από τους καλύτερους. Έτσι, πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τον βοηθήσουμε να βρεθεί σε μια άλλη ομάδα, για άλλη μια χρόνια μάθησης.

Τους πρώτους τέσσερις μήνες της χρονιάς ήταν ενοχλητικός, όντας συνεχώς κατηφής, αλλά τώρα έχει πιάσει το νόημα. Καταλαβαίνει κι ο ίδιος πως μπορεί να εξοπλιστεί για τη συγκεκριμένη ανάβαση, πηγαίνοντας σε αγώνες, έχοντας συνεργασία με τους μηχανικούς, μαζεύοντας εμπειρία, ακούγοντας δύο οδηγούς που είναι και οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Ron Dennis.

Όμως, ο Dennis δεν σταματά εκεί. Ο Βρετανός τονίζει πως ο Magnussen μπορεί να γίνει ο πρώτος Δανός πρωταθλητής της F1 και ζητάει από την χώρα, αλλά και τις εκεί εταιρείες, να στηρίξουν την προσπάθειά του ώστε αυτό να γίνει νωρίτερα. Σύμφωνα με τις χειμερινές φήμες, η Δανέζικη Lego απέρριψε πρόταση ώστε να γίνει ο βασικός χορηγός της McLaren, της οποίας τα μονοθέσια παραμένουν χωρίς κεντρική διαφήμιση.

Αν θέλετε να κερδίσει πιο γρήγορα, αν θέλετε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής γρήγορα, τότε αισθανθείτε πατριωτικά και συνειδητοποιήσετε ότι έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν Δανό ήρωα και, στη συνέχεια, θα διευκολύνουμε την πορεία του κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Όταν οι ομάδες επιλέγουν μεταξύ αυτών των νεαρών οδηγών, δυστυχώς, δεν πρόκειται μόνο για το ταλέντο τους. Είναι, επίσης, σχετικό με την υποστήριξη που έχουν από εταιρείες ή χώρες. Ο Kevin θα πετύχει με ή χωρίς τη βοήθειά σας, αλλά είναι απλά μια πολύ μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο, όταν οι αντίπαλοί του είναι νέοι άνθρωποι από χώρες με τεράστια υποστήριξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...