Θα πλήρωνες $1 εκατομμύριο για ένα Ford Excursion monster truck;

Σχετικά άρθρα

sin-city-hustler-monster-truck-22

Έχουμε δει πολλά περίεργα οχήματα να πωλούνται αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά monster trucks μόνα να ψάχνουν.

Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι δημιουργία της Big Toyz Racing –με Z στο τέλος γιατί το S είναι τρε-πασσέ. Βασίζεται σε ένα Ford Excursion αλλά έχει αλλάξει τόσο που μόνο από την μάσκα και το πίσω μέρος το αναγνωρίζεις. Το chassis του είναι custom, η ανάρτηση σημαντικά αναβαθμισμένη, τα ελαστικά του έχουν ύψος 1.67 μέτρα και πλάτος 1.11 μέτρα και κινείται από έναν Ford big block V8 που αποδίδει 700 άλογα.

sin-city-hustler-monster-truck-31

Δύο πράγματα ίσως να το κάνουν το καλύτερο monster truck στην αγορά. Πρώτον, επειδή είναι stretched, χωρά 12 άτομα επιπλέον του οδηγού! 12! Επίσης, επειδή προφανώς η επιβίβαση ήταν θέμα, ένα υδραυλικό σύστημα ανοίγει την πίσω πόρτα και χαμηλώνει μία σκαλίτσα! Δεύτερον, το όνομα. Αυτό το πράγματα, ονομάζεται Sin City Hustler! Όπως λέει και η εταιρία:

Είτε θέλεις να το πας στους αμμόλοφους, είτε να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου, είτε να προωθήσεις την εταιρία σου είτε να το κάνεις από μόνο του μία επιχείρηση, αυτό το monster truck φωνάζει όπου και να πας.

1 εκατομμύριο δολάρια όμως δεν είναι πολλά; Όχι αν θέλεις να ξεχωρίζεις και να περνάς supercars από πάνω… κυριολεκτικά!

sin-city-hustler-monster-truck-24

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...