Νέες φήμες για το Honda S2000

Σχετικά άρθρα

Generated by Carsales Image Server on 05:42.20 12/06/2015

Οι Αυστραλοί κυκλοφορούν τις φήμες για τον αντικαταστάτη του Honda S2000 εδώ και αρκετό καιρό οπότε δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από την δημοσίευση των σχεδίων που κατατέθηκαν στο γραφείο ευρεσιτεχνιών των Η.Π.Α. για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον τους για το φημολογούμενο μοντέλο.

Σύμφωνα με πηγές, το μοντέλο που απεικονίζεται στις εικόνες που είδαμε, θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο κορυφαίο NSX και το μικρό S660 –και την S1000 έκδοση του. Που σημαίνει: S2000. Η εξέλιξη λέγεται πως έχει ήδη ξεκινήσει και αν οι πληροφορίες των Αυστραλών αληθεύουν, το μοντέλο κινείται από τον δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο, VTEC κινητήρα του το Civic Type-R, που για την συγκεκριμένη περίπτωση, αποδίδει περίπου 325 άλογα. Όμως το νέο S2000 θα δανείζεται τεχνολογία από τον μεγάλο αδερφό του: θα διαθέτει μία ελαφρώς διαφορετική εκδοχή του SH-AWD συστήματος του. Δηλαδή δύο ηλεκτροκινητήρες στους εμπρός τροχούς και ένα 9-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Με τους ηλεκτροκινητήρες, η απόδοση του φημολογούμενου S2000 θα ανεβαίνει στα 395 άλογα. Με το βάρος να κυμαίνεται στα 1.400 κιλά, οι επιδόσεις αναμένεται να είναι αν μη τι άλλου, συναρπαστικές.

Πότε θα το δούμε; Το δημοσίευμα λέει ότι θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit το 2018 ενώ η τιμή του, θα είναι στα επίπεδα των Alfa Romeo 4C, Porsche Cayman κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα