Ρίχνοντας ζεστό νερό πάνω σε μια BMW X6 αποκαλύπτει έναν αγριεμένο Hulk

Σχετικά άρθρα

bmw-x6-paintjob-reveals-inner-hulk-you-pour-hot-water-video_8

Πριν δύο χρόνια είχες δει ένα Nissan Skyline R33 με θερμοευαίσθητο χρώμα, το οποίο μόλις έπεφτε πάνω του ζεστό νερό, από πορτοκαλί γινόταν μαύρο. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση της BMW X6 το “μαγικό” πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς στο γερμανικό SUV κάτω από το μπλε αποκαλύπτεται ένα εντυπωσιακό graffiti, το οποίο δείχνει τον Hulk αρκετά νευριασμένο.

Η τεχνολογία πίσω από αυτή υπάρχει πολλά χρόνια και ίσως σου θυμίζει τα αυτοκινητάκια που είχες όταν ήσουν μικρός τα οποία άλλαζαν και αυτά χρώμα όταν τα έβαζες μέσα σε κρύο η ζεστό νερό. Η αλλαγή του χρώματος γίνεται μέσα από μια διαδικασία (Θερμοχρωμία) λόγω των υγρών κρυστάλλων, κατασκευασμένων με βάση το κοβάλτιο, που διαθέτει η βαφή.

Αυτοί, αλλάζουν τη δομή τους ανάλογα με τη θερμοκρασία, που έχει ως αποτέλεσμα να αλλαχθεί και το μήκος κύματος τους. Έτσι το χρώμα γίνεται πιο σκούρο με την αύξηση της θερμοκρασίας. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι προσωρινό και μπορείς να το δεις στη πράξη στο video που ακολουθεί.

Πηγήfacebook

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...