Ξέρεις ποιο είναι το best-seller μοντέλο στη Μοζαμβίκη; Και όχι μόνο…

Σχετικά άρθρα

wuling_hongguang_s_1

Ποιο είναι το best seller αυτοκίνητο στην Βόρειο Κορέα; Στο Ιράν; Στην Ινδονησία; Στη Μοζαμβίκη; Θέλεις να μάθεις ποια ήταν τα αυτοκίνητα εκείνα που έκαναν τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε Χώρες που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις που βρίσκονται στο Χάρτη;

Στη Βόρειο Κορέα, το best seller μοντέλο είναι το Hawtai Lusheng E70. Μόλις 200 τέτοια αυτοκίνητα ταξίδεψαν πέρυσι στη Χώρα της Βορείου Κορέας τα οποία όλα μετατράπηκαν σε ταξί. Στις χώρες της Νότιας Αμερικής, 325.000 VW Gol πουλήθηκαν μέσα στο 2014, ενώ στο Ιράν τα Iran Khodro Samand (ένα μοντέλο βασισμένο στο Peugeot 405), αλλά και το Peugeot Pars, είναι τα αυτοκίνητα εκείνα που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις το 2014.

Dongfeng_Rich_2011

Στη Βενεζουέλα, το Dongfeng Rich, ένα μοντέλο που βασίζεται στο Nissan Frontier, ήταν το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μέσα στο περασμένο έτος, ενώ το best seller μοντέλο στη Κίνα, ήταν το Wuling Hongguang, ένα minivan πολλαπλών χρήσεων με 750.019. πωλήσεις εντός του 2014. Στην Ουκρανία το Daewoo Lanos του 1997-2002, πωλείται ως ZAZ Sens και με 97.020 πωλήσεις βρέθηκε στη κορυφή.

Στην Ινδονησία το Toyota Avanza έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις μέσα στο 2014 (162.070), ενώ στη Ρωσία, το Lada Granta ήταν το μοντέλο που ξεχώρισε εντός του περασμένου έτους. Στην Ιαπωνία, το kei car Honda N-Box βρέθηκε στη κορυφή των πωλήσεων, με τα kei cars να αντιπροσωπεύουν το 40% των πωλήσεων νέων Ι.Χ στην Ιαπωνία το 2014. Στη Μοζαμβίκ, το pickup Matchedje F16 ξεχώρισε, ενώ στη Κένια, το Mobius II ήταν αυτό που πέτυχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...