To Divergent Blade είναι το πρώτο 3D printed supercar και παράγει 700 άλογα

Σχετικά άρθρα

Divergent Blade (1)

Μετά το Strati, το πρώτο 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο του κόσμου που κατασκευάστηκε μέσα σε μόλις 44 ώρες, η Divergent Microfactories παρουσιάζει το Blade ή αν προτιμάς, το πρώτο 3D εκτυπωμένο supercar.

Το αλουμινένιο σασί του είναι 3D εκτυπωμένο, με την εταιρία να το συνδυάζει με carbon και έναν κινητήρα απόδοσης 700 ίππων που μπορεί να καταναλώσει είτε βενζίνη είτε συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Με βάρος μόλις 635 κιλών, καταλαβαίνεις γιατί είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα.

Divergent Blade (3)

Η Divergent Microfactories αναφέρει πως το Blade διαφέρει στον τρόπο κατασκευής σε σχέση με το Strati, επειδή έχει χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνολογία -Node την ονομάζει- που συνδυάζει την 3D εκτύπωση και το carbon. Η εταιρία το ξέρει πως δεν πρόκειται ποτέ το Blade να περάσει στη παραγωγή, αλλά θεωρεί πως η τεχνολογία Node θα συμβάλει στην ανάπτυξη της κατασκευής αυτοκινήτων με μικρότερο κόστος και σε λιγότερο χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...