Ο Dennis απαντά στον Jordan: Είναι ο τρελός του χωριού

Σχετικά άρθρα

Ron Dennis.

Ο Eddie Jordan απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει με άσχημα λόγια για τον οποιονδήποτε, ακόμα και για το αφεντικό της McLaren, Ron Dennis. Ο Ιρλανδός άσκησε σκληρή κρητική στον Βρετανό, όταν αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την αγωνιστική ομάδα, ωστόσο ήρθε η ώρα να πάρει την απάντησή του.

Αυτή έρχεται από τον ίδιο τον Dennis, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Woking, αλλά περίμενε την ερώτηση για να μπορέσει να πει:

Η Formula 1 ένα είναι μια οικογένεια, και οι οικογένειες ζουν σε χωριά. Και τα χωριά πάντα έχουν έναν που είναι ο πιο ηλίθιος. Αυτός ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό.

Fernando Alonso leads Jenson Button.

Ο 68χρονος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι, αναγνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά επισημαίνει ότι υπάρχει βελτίωση, που μάλιστα κάποιες φορές δεν μπορεί να φανεί σε μεγάλο βαθμό.

Είναι σίγουρα μία πρόκληση. Τα δεδομένα είναι πάντα εκεί εστιάζουμε πάντα, και η απόδοση του μονοθεσίου μας είναι πολύ καλή σε αυτόν τον τομέα. Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά έχουμε καλύτερα αεροδυναμικά στοιχεία σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο.

Η πρόοδος είναι στο σασί του μονοθεσίου. Έχουμε μια πραγματική πρόκληση με τη Honda. Παλεύουν με την αξιοπιστία και την απόδοση. Και, όταν η αξιοπιστία γίνεται πρόβλημα, φοβάμαι ότι υποφέρεις και στην απόδοση. Έτσι, κάποιες φορές πηγαίνουμε μπροστά και κάποιες φορές πίσω, και το πρώτο που πρέπει να διορθώσουμε είναι η αξιοπιστία.

Η Honda έχει πολλούς πόρους και το δείχνει αυτό. Είμαστε σε βαθιές συζητήσεις μαζί τους σε μια τακτική βάση και φυσικά η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη γι’ αυτούς. Φυσικά και είναι επώδυνο, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον πόνο ως κινητήρια δύναμη. Είναι μια πρόκληση, μα είναι η σωστή πρόκληση, διότι, χωρίς την υποστήριξη μιας εταιρείας σαν την Honda, δε νομίζω ότι θα είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Συνεπώς, θα πρέπει να πονέσουμε για να φτάσουμε εκεί.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα